Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’nin Edirne adayı ne zaman belirlenecek?

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkan adayının belirleneceği tarih ile ilgili Batı Ekspres’e konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 16:16
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
CHP’nin Edirne adayı ne zaman belirlenecek?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 26 Ocak Cuma günü saat 13.00’te toplanacak Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi’nin (PM) ardından çok sayıda büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkan adayının açıklanması bekleniyor.

Aday belirleme gündemiyle gerçekleştirilecek MYK ve PM toplantılarının ardından açıklanması beklenen belediye başkan adayları arasında Edirne de bulunuyor. CHP’nin Edirne Belediye Başkan adayları arasında Ayhan Murat Dursunoğlu, Bülent Bacıoğlu, Ergun Türkyılmaz, Filiz Gencan Akın, Harika Taybıllı, Recep Gürkan, Serkan Liznak, Seyfi Alp Üzmen ve Şükrü Ciravoğlu bulunuyor.

MİLLETVEKİLİ YAZGAN BATI EKSPRES’E KONUŞTU

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı adayının belirlenmesi ile ilgili Batı Ekspres’e konuştu. Yazgan, Edirne Belediye Başkan adayının açıklanması ile ilgili yaptığı açıklamada; “Edirne’nin açıklanacağını tahmin ediyoruz. Cuma gününe yetişmezse bile en geç Cumartesi günü PM’den geçeceğini tahmin ediyoruz. Herkes raporlarını sundu. MYK’mız artık kararını verecek. PM’miz de onaylarsa atama gerçekleşecek. En geç Cumartesi günü belli olmasını umut ediyoruz” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.