Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“CHP bu ülkenin kurucu partisidir”

Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Manisa'da şehit cenazesine katılan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e karşı gerçekleştirilen provokatif saldırıyı sert bir dille kınadı.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2023 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2023 15:01
Kaynak: ERGİN SÖZER
“CHP bu ülkenin kurucu partisidir”

Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, “Teröristlerin ayakkabı numaralarına kadar bilgilendikleri iddia edenler, neden terörle mücadele edemediler de 12 vatan evladımız şehit düştü?" sorusunu sordu.

CHP'nin bu ülkenin kurucu partisi olduğunu vurgulayan Gaytancıoğlu, www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada, partisinin terörle ve teröristlerle müzakere değil, mücadele etme taraftarı olduğunu belirtti. “Hiç kimse CHP'yi ve Genel Başkanını terörle yan yana getirmemelidir.” diyen Gaytancıoğlu, partisinin her platformda terörle mücadele edilmesi gerektiğini söylediğini ifade etti.

Okan Gaytancıoğlu açıklamasında, “Teröristlerin taleplerini dinleyip onlarla pazarlık yapmak yerine, bu milletin birlik ve beraberliği için mücadele etmeliyiz. CHP olarak terörle mücadele konusundaki kararlılığımızı her fırsatta dile getirdik ve getirmeye devam edeceğiz” dedi. Ayrıca, CHP'nin ülkenin birliğini ve bütünlüğünü savunarak terörle mücadelede kararlı bir duruş sergilediğini vurgulayan Gaytancıoğlu, halkın da bu konuda birlik içinde olması gerektiğini sözlerine ekledi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.