Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇEDES’E KARŞI VELİ BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI

Veli-Der, Edirne’deki ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesiyle ilgili 4 okul önünde veli bilgilendirme çalışması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 17:44
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
ÇEDES’E KARŞI VELİ BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI

Veli-Der Edirne Şubesi, Edirne’de ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında okulların içinde ve dışında görevlendirilecek din görevlilerinin (imam, vaiz, vaize, kuran öğreticileri vb.) laik eğitimde ve çocuklar üzerinde oluşturabileceği olumsuz etkiler üzerine Yüksel Yeşil İlkokulu, Vali Fahri Yücel ve Trakya Birlik İlkokulları, 75. Yıl İlkokulu ile Plevne ilkokulunda eş zamanlı veli bilgilendirme çalışması yaptı.

Veli-Der Edirne Şube Başkanı Benay Gürsel, “Velilerden bizlere yansıyan genel görüşün ‘biz çocuklarımızı öğretmenlerimize teslim ediyoruz, başkalarının okullarımızda görev ve yetkisi olamaz’ şeklinde. Ayrıca velilere hazırlanmış olan ÇEDES aldatmacası temalı broşürlerin ve Okul Müdürlüklerine sunulmak üzere veli dilekçelerinin de dağıtımını yaptık” dedi. Gürsel, velilere göstermiş oldukları destek için teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.