Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“BURALARI TANIYAMAYACAKSINIZ”

Havsa’da dere ıslah çalışmalarıyla eski dükkanlar yıkılıyor. Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “Projemiz bittiğinde buraları tanıyamayacaksınız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2023 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2023 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“BURALARI TANIYAMAYACAKSINIZ”

Edirne’nin Havsa ilçesinde Havsa Belediyesi ekipleri tarafından ilçede çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yıllardır vatandaşların yağan yağışlarda mağduriyet yaşamasına neden olan Havsa Deresi ıslah çalışmaları kapsamında dere boyunda bulunan eski dükkanların da yıkımına başlandı.

Başkan Balkan çalışmalarla ilgili olarak “Dere ıslah projemiz kapsamında eski dükkanlarımızın yıkımına başladık. Havsa ilçemizde, dere ve çevresindeki hoş olmayan görüntülerin ortadan kalkmasıyla birlikte Havsa Deremiz modern bir görünüme kavuşacak. Dere ıslah projesiyle birlikte Havsa Yaşam Alanı projesi için geri sayım devam ediyor. Tamamlanan projeye göre, bir araç köprüsü ve üç yaya köprüsü, ayrıca aydınlatma sistemleriyle donatılmış olarak Sokollu Mehmet Paşa İlkokulu'ndan başlayarak E-5 olarak adlandırdığımız D-100 karayolu köprüsüne kadar uzanan bir kanal inşa edilecek. Dere ıslahı tamamlandıktan sonra yürüyüş ve bisiklet yollarıyla, parklarla ve kafelerle donatılmış olan ‘Havsa Yaşam Alanı Projesi’ni birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz. Projelerimizi tamamlamak için aralıksız ve hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.