Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodur CHP’den İl Genel Meclisi aday adayı

Kadın hakları savunucusu Hülya Bodur, CHP Edirne İl Genel Meclisi Üyeliği aday adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
Bodur CHP’den İl Genel Meclisi aday adayı

Edirne Kadın Merkezi Dayanışma Derneği (EKAMEDER) kurucu başkanı ve Balkan Aktif Yaşam Spor Kulübü kurucusu Hülya Bodur, Cumhuriyet Halk Partisi’den (CHP) İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin giderilerek, kadınların toplumsal yaşamın tüm alanlarında katılımının sağlanması gerektiğini ifade eden Bodur; “Kadınların eşit temsil ilkesiyle kamusal ve özel yaşam alanlarına eşit düzeyde katılım sağlayarak toplumsal cinsiyet eşitliğinin geliştirilmesi, yoksulluğun azaltılması, kadınların sağlık, eğitim, güvenlik ve refahını desteklemek amacıyla aday oldum” dedi.

Bodur, İl Genel Meclisi Üyesi olarak hedefleri doğrultusunda Edirne’nin kaynaklarının yönlendirilmesine, vatandaş ile karar organları arasında etkili iş birliği ve çözüm sağlayan yapıcı politikaların oluşmasına katkı vereceğini dile getirdi.

Bodur, uzun yıllar Edirne Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdür vekili olarak görev yaptı ve Mahalli İdareler Müdürlüğü’nde çalıştı. Bodur, 28 yıllık kamu görevinin ardından 2018’de emekli oldu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.