Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“BİR KAHVENİZİ İÇERİZ”

Edirne Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Edirne’de faaliyet gösteren resmi ve özel tüm kademelerdeki okullarda öğrenim gören öğrenciler “Bir Kahvenizi İçeriz” projesi kapsamında evlerinde ziyaret edilecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2023 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2023 13:43
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
“BİR KAHVENİZİ İÇERİZ”

Edirne Valiliği himayesinde, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Bir Kahvenizi İçeriz” projesi hayata geçiriliyor. Proje kapsamında Edirne’de faaliyet gösteren tüm okullardaki öğrenciler, evlerinde ziyaret edilecek.

Bugün hayata geçirilecek projede ilk ziyaretleri öğretmenlerle beraber Edirne Valisi Yunus Sezer ve kurum müdürleri gerçekleştirecek. “Bir Kahvenizi İçeriz” ev ziyaretleri ile okul ve aile iş birliğinin güçlendirilmesi, öğrencilerimizin ev ortamlarında gözlemlenerek daha yakından tanınması, başarılarını etkileyen dinamiklerin tespit edilmesi, okul-aile arasında eğitsel birliktelik sağlanması, öğrencilerimizin okullarına olan aidiyet duygularının geliştirilmesi amaçlandığını söyleyen Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı; “Gerçekleştireceğimiz öğrenci-veli ev ziyaretleri, akademik gelişim konusunda aileleri bilgilendirmek, öğrencilerimizin sosyal-kültürel ve sportif becerilerini geliştirmek, eğitimde başarıyı artırmak için ebeveynlerin yardımını almak ve çocuğun eğitiminde doğru araçlara sahip olmalarını sağlamak gibi hedeflere ulaşmakta önemli rol oynamaktadır. “Bir Kahvenizi İçeriz” ev ziyaretleri çerçevesinde, Edirne Valimiz Sayın Yunus Sezer ile ilimiz kurumlarının üst düzey yetkilileri tarafından 6 Ekim 2023 Cuma günü ev ziyaretleri gerçekleştirilecektir” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Arpacı, ziyaretler sonunda sorunları tespit edilen aileler hakkında gerekli aksiyonların alınacağını söyledi.

ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.