Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BERK’İN ADI SOKAĞINDA YAŞAYACAK

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Gazeteci Berk Söylemez’in adı, evinin bulunduğu sokağında yaşayacak

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2023 17:12
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
BERK’İN ADI SOKAĞINDA YAŞAYACAK

Geçirdiği trafik kazası sonucu iki ay önce vefat eden Edirneli Gazeteci Berk Söylemez’in adı, bugün toplanan Belediye Meclisi’nde görüşüldü. Belediye Meclis kararında Söylemez’in adının, Fatih Mahallesi’nde bulunan evinin sokağına verilmesi oy birliğiyle karara bağlandı.

YURDUSEVEN VE KARAKOÇ’UN ADI DA VERİLECEK

Ayrıca geçen yıl vefat eden emekli öğretmen ve program yapımcısı Melih Yurduseven ve Edirne Barosu eski Başkanlarından İbrahim Karakoç’un da adının uygun görülecek bir sokağa verilmesine karar verildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan başkanlığında toplanan Belediye Meclisi, 2023 yılı Kasım ayı birinci toplantısında, Belediye 2024 mali yılı gelir gider bütçe tekliflerinin ve 2024 yılı vergi, resmi harç ve ücret tarifleri tekliflerinin plan ve bütçe komisyonuna havalesi edilmesi ve Kasım ayı toplantısı ikinci bileşiminde yani 21 Kasım 2023 Salı günü Belediye Meclis Salonu’nda yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye Meclisi’nde görüşülen, iklim değişikliği konusunda belediye başkanları sözleşmesi uyarınca Belediye Başkanı’nın yetkilendirilmesi, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün, kanalizasyon tesisi yapımı bütçe ödeneğinden 20 milyon 578 bin 848 TL’nin Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne ödenek aktarımı oy birliğiyle, Kadro değişikliği sınıf, unvan ve derece değişikliği ve Ulaşım Komisyonu’nun taksilerle ilgili esnafın talebi doğrultusunda koltuk sabit kalmak şartıyla bagaj hacminin artırımı da oy birliğiyle kabul edildi. İmar komisyonunun aldığı karar doğrultusunda imar komisyonu raporları ise oy çokluğuyla kabul edildi.

Toplantıda ayrıca tüm partilerin desteğiyle Gazze’ye saldırılarından dolayı İsrail’i protesto eden bir bildiri yayınlandı.

ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.