Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye Başkan Adayı İba’dan ilk açıklama!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Edirne Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Belgin İba’dan ilk açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
Belediye Başkan Adayı İba’dan ilk açıklama!

Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul’da düzenlenen toplantıda, 31 Mart 2024’te düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimleri’nde Edirne’de yarışacak adayın Belgin İba olduğunu açıklamıştı.

İba, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Edirne’ye hak ettiği hizmeti getireceklerini belirterek; “Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, siz değerli hemşehrilerimin destekleri ve duaları ile bugün itibariyle Edirne Belediye Başkan Adaylığımı büyük bir heyecan ve inançla açıklıyorum. Heyecanlıyım! Çünkü Edirne'mize hak ettiği hizmeti getireceğiz. İnançlıyım! Çünkü, köy köy, mahalle mahalle bir araya geldiğimiz, gönül gönüle duygularımızı, sevinçlerimizi, dertlerimizi paylaştığımız hemşehrilerime inanıyorum! Onların bana inandığını biliyorum. Şimdi, çocuklarımız için, gençlerimiz için, büyüklerimiz için, kadınlarımız için, esnafımız, iş insanlarımız için. Şimdi, tek bir hemşehrimi ayırmadan! Tüm Edirne için! Ben, sen, o demeden! Tek yürek, tek gönül olarak! Bir olma zamanı! Şimdi yeni Edirne'yi hep birlikte kurma zamanı! Destekleriniz, dualarınız, bize olan inancınız; en büyük güç kaynağımız” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.