Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“ATATÜRK'ÜN İZİNDE YÜRÜMEYE DEVAM EDELİM”

CHP önceki dönem Havsa İlçe Başkanı Hüseyin Özden, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Günü vesilesiyle önemli bir açıklama yaparak Türk milletinin bu özel günün anlamını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 15:21
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
“ATATÜRK'ÜN İZİNDE YÜRÜMEYE DEVAM EDELİM”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Havsa İlçe Başkanı Hüseyin Özden, “Atatürk'ün izinde yürümeye devam edelim, onun bize bıraktığı bu değerleri koruyalım ve gelecek nesillere aktaralım” dedi.

Özden www.batiekspres.com internet sitesine yaptığı açıklamada “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü anma ve onun ilkelerine olan bağlılığımızı bir kez daha yineleme günüdür. Atatürk, Türk milletine bağımsızlık, çağdaşlık, laiklik ve demokrasiyi getiren büyük bir liderdir. Onun önderliğinde yürütülen mücadele, Türkiye'nin bağımsızlığını ve refahını sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

“MİRASINA SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN GÖREVİ”

Atatürk'ün vefatının yıl dönümü olan 10 Kasım'ın, Türk milleti için her zaman önemli bir anlam taşıdığını belirten Özden, “Bugün, Atatürk'ün ilkelerine sıkı sıkıya bağlı, laik ve demokratik bir Türkiye'nin yanı sıra, barış içinde bir dünya özlemini yineleyen bir gündür. Atatürk'ün mirası, bu ülkenin teminatıdır ve onun mirasına sahip çıkmak, onun değerlerini yaşatmak hepimizin görevidir” dedi.

“BIRAKTIĞI DEĞERLERİ KORUYALIM”

Hüseyin Özden, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Günü vesilesiyle, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde olmasının önemini vurgulayarak, “Atatürk'ün izinde yürümeye devam edelim, onun bize bıraktığı bu değerleri koruyalım ve gelecek nesillere aktaralım. Atatürk'ü ve tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, onunla birlikte Türk milletinin aydınlık yarınlarına olan inancımızı yineliyoruz” şeklinde konuştu.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.