Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslan, “Var gücümüzle çalışacağız”

CHP Havsa İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Tunay Aslan ve Serdar Çığla, ilçeye bağlı Osmanlı köyünü ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 13:15
Kaynak: ERGİN SÖZER
Aslan, “Var gücümüzle çalışacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Tunay Aslan ve Serdar Çığla, Havsa’ya bağlı Osmanlı köyünü ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Osmanlı köyünde de vatandaşlardan destek sözü aldıklarını dile getiren Tunay Aslan ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Havsa’mızın Osmanlı köyünde halkımız ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Vatandaşlarımızdan destek beklediğimizi dile getirdik. Tarımın içinden gelen biri olarak bizi İl Genel Meclisinde görmek istediklerini söylemeleri bizleri çok mutlu etti. Bu dönemki yerel seçimde tüm köylerimiz bizlere desteğini verme sözünde bulundular. Ben Arpaç köyünden Tunay Aslan olarak inanıyor ve güveniyorum ki köylerimizdeki vatandaşlarımız bizlere destek olacaklar. Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın destekleri ile İl Genel Meclisi Üyesi olarak vatandaşlarımızı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum.  Bugüne dek gezdiğimiz köylerimiz gibi Osmanlı köyümüzde bizleri saygısı ve güler yüzü ile karşıladı. Şahsım adına her birine sonsuz teşekkür ederim.

CHP Havsa ilçe yönetiminden Mehmet Güven ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Serdar Çığla ve Tunay Aslan olarak ‘oylar sizden hizmet bizden’ diyoruz. Köylerimizin eski haline gelmesi, üretimin daha ileriye gitmesi ve vatandaşlarımızın geçim sıkıntısı çekmediği bir gelecek için var gücümüzle çalışacağız. Yüzlerimizin gülmesi dileğiyle.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.