Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alış; “Mücadelemiz en az 2 üye çıkarmak için”

CHP İpsala İlçe Örgütü’nün düzenlediği ön seçimde 278 oy alarak İl Genel Meclisi Üyeliği adaylığına birinci sırada seçilen İsmail Alış; “En az 2, en çok 3 üye almak için mücadelemizi yapacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 10:43
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Alış; “Mücadelemiz en az 2 üye çıkarmak için”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İpsala İlçe Örgütü tarafından dün düzenlenen ön seçimde üyelerden 278 oy olarak ilk sıraya seçilen İl Genel Meclisi Üyeliği adayı İsmail Alış, Batı Ekspres’e konuştu.

Alış, İpsala Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen ön seçimde hem İpsala Belediye Başkan adayı, hem de İl Genel Meclisi Üyeliği adaylarının belirlendiğini söyledi. İl Genel Meclisi Üyeliği adaylığı için toplam 6 kişinin ön seçime katıldığını belirten Alış, üyelerin oylarıyla 3 adayın seçildiğini ifade etti.

“DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLDU”

Alış, kendisinin ardından Cevdet Kurt’un 257 oy ile ikinci ve Sedat Bilgin’in de 204 oy ile üçüncü olduğunu söylerken; “Bir demokrasi şöleni oldu. İnşallah önümüzdeki dönemde biz, İl Genel Meclisi’nde en az 2, en çok 3 üye almak için mücadelemizi yapacağız. Partimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi. Ön seçime katılan diğer isimlerden Ahmet Murat Gürler 167 oy, Tevfik Şahinbaş 162 oy ve Ahmet Özkan ise 140 oy aldılar.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.