Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akın’dan İl Genel Meclisi’ne ziyaret

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın, Edirne İl Genel Meclisi'ni ziyaret etti. Akın ziyaretinde Meclis Başkanlığı ve parti gruplarının odalarını tek tek ziyaret ederken; İl Genel Meclisi toplantısına da katılarak meclis üyelerine seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 15:52
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Akın’dan İl Genel Meclisi’ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, Edirne İl Genel Meclisi'ni ziyaret etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş ve Meclis Üyeleri ile bir araya gelen Akın'a, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve Belediye Meclis Üyeliği adayları eşlik etti.

“İLK KEZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZİYARET ETTİ”

Akın, ilk olarak Geçmiş’i makamında ziyaret etti. Geçmiş, ziyarette İl Genel Meclisi'ni ilk kez bir siyasi parti belediye başkan adayının ziyaret ettiğini söylerken; Akın ve ekibine teşekkür ederek başarılar diledi. Akın da Geçmiş'e misafirperverliği için teşekkür etti.

PARTİ GRUPLARININ ODALARINI ZİYARET ETTİ

Akın daha sonra CHP, İYİ Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) gruplarının odalarını sırasıyla ziyaret etti. İl Genel Meclis Üyeleri’ne görevlerinde başarılar dileyen Akın’a, Meclis Üyeleri de 31 Mart 2024’te düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılar dilediler.

“31 MART’TA DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞAYACAĞIZ”

Akın, parti gruplarını ziyaretinin ardından düzenlenen İl Genel Meclisi toplantısına katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Meclis Başkanı Geçmiş, Meclis Üyelerinin 5 yıl boyunca tarihi toplantılara eşlik ettiğini belirterek; “Bugün yine bir tarihi toplantıya eşlik etmenin onurunu ve şerefini yaşıyoruz. CHP Edirne Belediye Başkan adayımız bugün tüm programını iptal ederek, yerel yönetimlerin kalesi olan İl Genel Meclisi’ni ziyaret ederek, İl Genel Meclisi Üyelerimizi onurlandırmış ve şereflendirmiştir. Demokrasilerde siyasi partiler olmazsa olmazlarımızdır. Ama her siyasi partinin de halka hizmet etmede ayrı bir programı vardır. Bu programları vatandaşa ulaştırırlar, vatandaş da bu programlar doğrultusunda kendine en yakın bulduğu kişiye de oy vererek belediye başkanını, belediye meclisini, il genel meclisini, köy ve mahalle muhtarlarını seçerler. 31 Mart’ta tüm Türkiye’de olduğu gibi yine bir demokrasi şöleni yaşayacağız. Edirne’de bunun daha güzelini yaşayacağız. Çünkü bütün seçimlerimiz kardeşlik, dostluk, arkadaşlık bağlamı içerisinde geçiyor. Bu seçimleri birlikte yaşayarak Edirne Belediye Başkanımızı, İl Genel Meclisi Üyelerimizi, Belediye Meclis Üyelerimizi, köy ve mahalle muhtarlarımızı seçerek, demokrasinin bize yüklediği görevi yerine getirerek hizmetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BERABER ÇALIŞIP MÜCADELE EDECEĞİZ”

Geçmiş’in ardından toplantıda İl Genel Meclisi Üyelerine seslenen Akın; “Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Son meclisinizde sizleri ziyaret edip bugüne kadar Edirne için yapmış olduğunuz başarılar için sizlere teşekkür ediyorum. Yeni dönemimizde de yeni seçilecek İl Genel Meclisi Üyelerimizle, Belediye Meclisi Üyelerimizle beraber koordineli bir şekilde şehrimiz için yeni projeler üretmeye, birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda hepimizin ortak hedefi partiler üstü; şehrimiz için hizmet etmek, şehrimiz için mücadele etmek, şehrimizi daha iyi noktalara taşımaktır. Belediye ile İl Genel Meclisi arasında yapılacak iş birliğinin çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Yeni dönemimizde sizlerle ve yeni seçilecek üyelerimizle beraber çalışıp mücadele edeceğiz. Edirne’mizde hayal ettiğimiz projelerimizi gerçekleştireceğimiz projelerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Akın, konuşmasının ardından Geçmiş’e çiçek takdim ederken; İl Genel Meclisi Üyeleri ile günün anısına fotoğraf çektirdi. Fotoğraf çekiminin ardından Akın, toplantıdan ayrıldı. 

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.