Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Belediye Başkan Adayı İba’dan Tokluoğlu’na ziyaret

Cumhur İttifakının AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu’nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
AK Parti Belediye Başkan Adayı İba’dan Tokluoğlu’na ziyaret

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da düzenlediği Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı’nda, Edirne Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Belgin İba, MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu’nu ziyaret etti.

İba, ev sahipliği için Tokluoğlu’na teşekkür ederek “Dün Edirne için yeni bir yola Bismillah dedik. Tüm Edirne’mize hizmet etmek için, Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan Adayı olarak yola çıktık. Bu yolda, gönül birliğimiz, güç birliğimiz, dava birliğimiz için tüm güzel niyetlerini ve desteklerini bizden asla esirgememiş ve esirgemeyecek olan çok kıymetli MHP Edirne İl Başkanlığımızı ziyaret ettik. MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Özcan Altınel, İl Kadın Kolları Başkanı Hafife Balkan Delen ve yönetim kurulu üyelerine, ne koşulda olursa olsun, daima gönül birliğimizi önde tutan ve büyük güç veren varlıkları ve nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.