Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Acın Acımızdır Filistin” Resim Sergisi

Edirne Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, İsrail’in Filistin’i işgalini konu alan resim sergisi açtı. Sergi, Eski Cami bahçesinde vatandaşların beğenisine sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 15:24
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
“Acın Acımızdır Filistin” Resim Sergisi

Edirne Akmercan İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, İsrail’in Filistin’i işgalini konu alan “Acın Acımızdır, Canımızsın Filistin” resim sergisin açtı. Eski Cami bahçesinde açılan sergide İsrail’in Filistin’de yürüttüğü soykırım resmedildi. Bugün açılan ve 16 resmin yer aldığı sergiyi Edirne Valisi Yunus Sezer Cuma Namazı çıkışında ziyaret etti. Resimleri inceleyen Vali Sezer, öğrencilerle resimler hakkında sohbet edip bilgi aldı.

Serginin konusunun sloganında çok açık ve net olarak belirtildiğini söyleyen Edirne Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Meslek Dersleri Öğretmeni Sevim Öztürk, “Acın Acımızdır, Canımızsın Filistin Resim Sergimize katkıda bulunan Öğrencilerimizin kalemlerine, yüreklerine çok teşekkür ediyorum. Bizler yönlendirdik, onlar da bizi çok iyi anladılar, çok güzel emek verdiler. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.