Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz; “31 Mart’ı Geride Bıraktık, Geleceğe Bakıyoruz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına katıldı. Yılmaz, “31 Mart seçimlerini geride bıraktık ve dolu dizgin geleceğe koşuyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 19:15
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Yılmaz; “31 Mart’ı Geride Bıraktık, Geleceğe Bakıyoruz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına katıldı. Toplantıya, Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve çok sayıda partili katıldı.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Bir seçim bitti, ertesi gün bizde yeni bir seçim başlar. Şimdi aynı aşkla ve şevkle önümüze bakıyoruz. Bütün teşkilatımızla gece, gündüz demeden sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün sizlerin bilgi ve deneyimlerinden faydalanmak bizlere çok iyi gelecek” dedi.

“HİZMET YERELDE BAŞLAR DEDİK”

Hizmetin yerelden başladığını belirten AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, “AK Parti olarak 23 yıl önce kurulduk ve 22 yıldır kesintisiz iktidardayız. Biz her zaman hizmet yerelde başlar dedik. Bu anlayışla hizmet ettik” ifadelerine yer verdi.

“TRAKYA İÇİN BÜYÜK BEKLENTİLERİMİZ VARDI”

Seçimlerde Trakya için beklentilerinin büyük olduğunu ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, “Edirne’miz son seçimlerde il başkanımızın adaylığıyla muazzam bir çalışma sergilediler. Gerçekten ülkeyi etkileyen o genel durum olmamış olsaydı, Edirne başta olmak üzere Trakya için çok büyük beklentimiz vardı. 2019 yılıyla karşılaştırıldığında biz seçimi kaybettik ama oylarımızı arttırarak kaybettik. Bu da ülkemizin diğer şehirleriyle karşılaştırdığımızda oldukça başarılı bir durum. Bunu da gelecekle ilgili umudumuzu pekiştirmek için söylüyorum” diye konuştu.

“31 MART’TAN SONRAKİ SÜREÇ PLANLANDI”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “31 Mart seçimleri değerlendirildi ve değerlendirme sonuçları dolu dizgin 31 Mart’tan sonraki süreç planlandı. 31 Mart seçimleri sonuçlarıyla ilgili benim gördüğüm şu; Beklediğimizin sonucunu alamayışımızın nedenlerini 10 madde olarak alt alta yazdığımızda, çeşitli teşkilat mensuplarımız ve vatandaşlarımız o 10 maddenin içerisinden birkaç maddeyi söylediklerine tanık olduk. Kimisi diyor ki, ülke ekonomisinin içerisindeki durum, başka birisi emeklilerle ilgili bazı olaylar var, sandığa girmeyenlerin bazılarının tepkisel boyutu gibi çeşitli şeyler söyleniyor ve bunları alt alta koyduğumuzda bunlardan ibaret bir değerlendirme oluyor. Biz 31 Mart seçimlerini geride bıraktık ve dolu dizgin geleceğe koşuyoruz” şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.