Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koltuk Yetmedi, Sandalye de Attılar

Edirne’de insan eliyle kirletilen Tunca nehrinin çilesi bitmiyor. Nehir yatağına bir yıl önce atılan ve kentteki hiçbir kurum tarafından alınmamasının ardından suya karışan tekli koltuğun ardından nehre 2 adet sandalye atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 16:50
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Koltuk Yetmedi, Sandalye de Attılar

Edirne’nin Meriç nehri ile birlikte önemli nehirlerinden biri olan Tunca’da kirlilik çilesi bitmiyor. İnsan eliyle hem kıyısına hem de yatağına plastikten cama çok sayıda çöpün atıldığı nehirde zaman zaman farklı nesneler de dikkat çekiyor.

Nehir yatağına bir yıl önce atılan ve aylarca hiçbir kurum tarafından alınmamasının ardından nehir suyuna karışan tekli koltuğun ardından nehre 2 adet sandalyenin atıldığı görüldü. Su seviyesinin düşüklüğü ile bataklığı andıran görüntülerin ortaya çıktığı nehirde, çöplerin yanına 2 adet sandalyenin atılması da insanların bilinçsizliğini gözler önüne serdi.

İklim krizi, kuraklık, tarım alanlarının sulanamaması gibi problemlerle birlikte temiz suyun öneminin daha da arttığı günümüzde Tunca nehrindeki çirkin görüntülere bir yenisi daha eklendi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.