Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ediz Ün'ün İstifası Kabul Edildi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün istifa talebinde bulunduğu ve bu talebin kabul edildiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 22:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 22:34
Kaynak: Haber Merkezi
Ediz Ün'ün İstifası Kabul Edildi

Bulgaristan’dan Türkiye’ye giriş yapan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kendisine tahsis edilen makam aracında kaçak elektronik sigara ele geçirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ediz Ün, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Grup Başkanvekilleri bugün bir araya geldi.

Yapılan görüşmede, Ediz Ün, adli süreç tamamlanana kadar CHP'den istifa talebinde bulundu. Özel ve CHP Grup Başkanvekilleri, Ün'ün istifa talebini kabul etti.

CHP'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, "Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in talimatıyla geçtiğimiz hafta kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin olarak Edirne Milletvekilimiz Ediz Ün, Grup Başkanvekillerimiz ile bugün bir araya gelmiştir. Yapılan görüşmede Sn. Ün, adli süreç tamamlanana kadar partimizden istifa etmeyi talep etmiş, bu talebi uygun görülmüştür. Sn. Ün, adli sürecin sonucuna göre partimize geri dönecektir."

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.