Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Kış Çayı Raflarda

Edirne’de kış çayı raflardaki yerini alarak satışa çıktı. Aktar esnafı Gökhan Baraz, kış çayı satışlarının hızlandığını belirterek; “Havalar yavaş yavaş soğumaya başladı. Kış çayı satışları da hızlandı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 17:15
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de Kış Çayı Raflarda

Kış çaylarına olan talep, özellikle sonbahar ve kış aylarında artış gösteriyor. Şifalı bitki çaylarının bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı olması, soğuk havalarda hastalıklara karşı doğal bir önlem olarak tercih edilmesini sağlıyor. Vatandaşlar da kış mevsimine hazırlık yaparken, aktarlardan bu doğal karışımları temin ediyor.

Saraçlar Caddesi’nde aktar esnafı olan Gökhan Baraz, kış çayı ve ada çayının raflardaki yerini aldığını belirterek, satışlarının hızlandığını söyledi. Baraz, kış çaylarının içeriği hakkında da bilgi verirken; “Kış çayları genellikle zencefil, ıhlamur, tarçın, kuşburnu, karanfil ve adaçayı gibi bitkilerden oluşuyor. Bu bitkilerin her biri soğuk havalarda hem bağışıklığı güçlendiren, hem de vücudu ısıtan özelliklere sahip. Edirne halkı, doğal yöntemlerle hastalıklardan korunmayı tercih ediyor” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.