Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Çanta Yapımı Revaçta

Edirne’de yün dükkânı sahibi Salih Şenol, çanta fiyatlarının yüksek olması nedeniyle yerli halkın ve yabancı turistlerin çanta yapımına ilgisinin arttığını söyledi. Şenol, “Çanta yapımı şu anda çok revaçta” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 13:06
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Edirne’de Çanta Yapımı Revaçta

Edirne’nin Bedesten Çarşısı’nda yün dükkânı işleten Salih Şenol, çanta yapımı hakkında açıklamalarda bulundu. Çanta yapımının satın almaya göre daha uygun olduğunu belirten Şenol, yerli halkın ve yabancı turistlerin malzeme alarak çanta yapımına yöneldiğini aktardı.

“MALZEME ALARAK ÇANTA YAPMAYI TERCİH EDİYORLAR”

Şenol, “Hobi olarak bir şeyler yapmak isteyen vatandaşlar, çanta yapımına yöneliyor. Bizler çanta yapımında kullanılan malzemeleri de satıyoruz. Çanta yapımı şu anda çok revaçta. Çanta fiyatları bin TL ile 2 bin TL arasında olduğu için vatandaşlarımız buradan malzeme alarak bir şekilde kendi çantasını yapmayı tercih ediyor. O yüzden çanta yapımı şu anda çok fazla. Ayrıca bu çanta yapımına yurt dışını da ekleyebiliriz. Komşu ülkelerden gelen turistler de çanta yapımına oldukça ilgili. Paraları bu ülkede değerli olduğu için malzemeleri uyguna alarak kendi ülkelerinde çantalarını yapıyorlar” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.