Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne'de 643 Kişi MHP'ye Katıldı

Edirne'de MHP'ye üye olan 643 kişi için üye katılım töreni ve ülkücü şehitler için Kur'an tivaleti programı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 22:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 22:29
Kaynak: ŞENER URFA
Edirne'de 643 Kişi MHP'ye Katıldı

MHP Edirne İl Başkanlığı tarafından Irmak Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen program, pehlivanların yağlı güreş gösterileriyle başladı. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni anımsatan pehlivanların güreşlerinin ardından İstiklal Marşı okundu. Program, ülkücü şehitler için Kur'an tilaveti ve dualar okunmasıyla devam etti.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK, KAPIMIZIN ÖNÜNDE BAYKUŞ ÖTTÜRMEYİZ"

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, dikkat çeken ifadelere yer verdi. Ülkücülerin yuvasının ve partisinin MHP olduğunu belirten Tokluoğlu, başka partilerde ülküdaşlarının olmadığını vurguladı. Ülkücüleri öz ailesi gibi gördüğünü ve kimseye ezdirmeyeceğinin altını çizen Tokluoğlu, "Herkes haddini bilecek, kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını koparırız" açıklamasında bulundu.

MHP'YE ÜYE OLMAYA DAVET ETTİLER

Programa katılan MHP MYK Üyeleri İlker Yücel, Murat Kotra, Yavuz Tellioğlu ve Osman Gür de, açıklamalarda bulunarak, vatandaşlara MHP'ye üye olmaları çağrısında bulundu.

YENİ ÜYELERE ROZET TAKILDI

Edirne ve ilçelerinde MHP'ye toplam 643 kişinin üye olduğu öğrenilirken, üye olan kişilere rozetleri takıldı. Program, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

ŞENER URFA

Kaynak: ŞENER URFA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.