Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trakya’nın basketboldaki gururu son 6 yolunda

TBF EBBL A Grubu’ndan çıkarak Trakya bölgesinin TB2L yolunda ilerleyen tek takımı olan Babaeskispor Basketbol Takımı, son 12’ye kalmayı başardı. Basketbolseverlerden takdir toplayan Babaeski temsilcisi, son 6 takım arasına kalabilmek için İzmir’den Bossan Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2024 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2024 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
Trakya’nın basketboldaki gururu son 6 yolunda

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nin (EBBL) A grubunda gösterdiği mücadele ile dikkat çeken Babaeskispor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) yolunda basketbolseverlerden takdir toplamaya devam ediyor.

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinin basketbol takımı, Türkiye genelinden 24 takımın çıkmayı başardığı Play-Off’larda son 12 takım arasına kalarak önemli bir başarıya imza attı. Çanakkale Belediye, İzmit Akademi, Yugos Basket ve Kadıköy İstanbul SK ile A Grubu’nda karşılaşmasının ardından Play-Off’lara kalan Babaeskispor, Trakya bölgesinden son 12’ye çıkan tek takım olmayı başardı.

İLK KARŞILAŞMADA 2 MAÇTA DA GALİP GELDİ

Genel Menajer Enis Balkan, Antrenör Ogün Deyrin ve Yardımcı Antrenör Kaan Totu yönetimindeki Babaeskispor Basketbol Takımı, Play-Off karşılaşmalarının ilk maçında İzmir’in Yelki Spor Kulübü ile karşılaştı. Babaeski temsilcisi, 4 Mayıs Cumartesi günü evinde oynadığı maçı 98-87, 11 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda oynadığı maçı ise 85-81 kazandı. Babaeskispor, bu sonuçlarla Play-Off’larda son 12 takım arasına kaldı.

İZMİR TEMSİLCİSİ İLE KARŞILAŞACAK

EBBL Play-Off serisinde son 12’ye kalan takımlar arasında Babaeskispor’un yanı sıra İzmir, İstanbul, Muğla, Trabzon, Gaziantep, Eskişehir, Ankara, Bolu, Adana gibi şehirlerin basketbol takımları yer aldı. Trakya bölgesine basketboldaki başarısıyla gurur yaşatan Babaeskispor, son 6 takım arasına girebilmek için 18 Mayıs Cumartesi günü İzmir’in Bossan Spor Kulübü ile karşılaşacak. Kırklareli Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma öncesi Babaeski temsilcisi son hazırlıklarını yaparken; ikinci karşılaşmada ise 25 Mayıs Cumartesi günü İzmir temsilcisine konuk olacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.