Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor’dan deplasmanda 1 puan

Edirnespor, 17’nci hafta maçında Aliağa Atatürk Stadı’nda karşılaştığı Aliağa Futbol A.Ş. ile golsüz berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2024 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2024 16:36
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirnespor’dan deplasmanda 1 puan

TFF 3. Lig A Grubu’nda mücadele eden Edirnespor, 17’nci hafta maçında Aliağa Futbol A.Ş. ile Aliağa Atatürk Stadı’nda karşılaştı. İzmir’de bugün 14.00’te başlayan karşılaşmayı hakem Efe Tanrıverdi yönetti. Tanrıverdi’nin yardımcılıklarını Demirhan Emir, Eyüp Özer ve Havva Nur Demir yaptı.

Edirnespor sahaya Ahmet Çolak, Tayfun Kırca, Ahmet Keleş, Serhat Emirler, Abdulsamet Kırım, Haydar Deniz, Said Can Açıkalın, Uğur Ayhan, İlkay İşler, Yunus Özdemir ve Serhan Yılmaz ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Baver Kuçkar, Furkan Kara, Efe Yüceer, Abdussamet Yılmaz, Ahmet Baykal, Emre Gürsel Hürcan, İlhan Topatar, Ümitcan Ekşi, Volkan Ünlü ve Yağız Berkay Hazar’dan oluştu.

Aliağa Futbol A.Ş. de karşılaşmaya Ahmet Pekgöz, Yusuf Erdem Gümüş, Oktay Kancı, Emirhan Karagülle, Berke Bıyık, Mehmet Uysal, Mustafa Saymak, Oğuzhan Yıldırım, Doğukan Nelik, Adnan Demir ve Mehmet Fuat Gölbaşı ilk 11’i ile çıktı. İzmir temsilcisinin yedekleri ise Miraçcan Yavuz, Yasin Tosun, Yiğit Bayındır, Ahmet Uzun, Mithat Yaşar, Berkay Görmez, Bahri Yıldırım, Enes Bakal, Hasan Çelik ve Atakan Gündüz’den oluştu.

90 DAKİKADAN GOL SESİ ÇIKMADI

A Grubu’ndaki yükselişini sürdürmek isteyen Edirnespor, sahaya puan ya da puanlar almak için çıkarken, ilk 45 dakikasında 2 takım da golü bulmayı başaramadı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlandı. Karşılaşmanın 47’nci dakikasında Aliağa Futbol A.Ş.’den Berke Bıyık, kırmızı kart ile oyun dışı kalırken; takımını 10 kişi bıraktı. Edirnespor, 10 kişi kalan rakibi karşısında gol bulma çabası sonuç vermedi. Maçın 90 dakikası golsüz beraberlikle sona erdi.

25 PUANA YÜKSELDİ

Edirnespor, deplasmanda aldığı beraberlik ile ile A Grubu’nda 25 puana yükseldi. 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgisi bulunan sarı kırmızılılar, puan cetvelinde ise 5’inci sıraya geriledi. Sarı kırmızılılar, ligin 18’inci haftasında ise Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü ile 25 Kasım Stadı’nda karşılaşacak. Karşılaşma, 4 Şubat Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.