Hava Durumu

Edirne’deki U-18 Şampiyonasında Son Gün Maçları Başladı

Edirne’de gerçekleştirilen U-18 kadınlar Basketbol şampiyona maçları, son gününde. Son maçların ilki İstanbul Yıldızları ile Çerkezköy Belediye arasında gerçekleşti ve İstanbul Yıldızları, 47-29 skor ile şampiyona grup maçlarını namağlup tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2025 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2025 13:48
Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU
Edirne’deki U-18 Şampiyonasında Son Gün Maçları Başladı

Edirne’de Türkiye Basketbol Federasyonu U-18 Kızlar 1. Bölge Şampiyonası Kırmızı Grup maçları son gününe girdi. Son günün ilk karşılaşması İstanbul Yıldızları ile Çerkezköy Belediye arasında oynandı. Skor açısından kısır geçen karşılaşmayı 47-29 skor ile İstanbul Yıldızları kazandı.

İki ekibinde sayı üretmekte zorlandığı karşılaşmanın ilk çeyreğinde İstanbul Yıldızları attığı 15 sayı ile skoru 15-9’a getirdi. İkinci çeyrekte iki ekip toplamda 13 sayı atarken İstanbul Yıldızları 24-13 devreyi önde kapattı. Üçüncü çeyrekte Çerkezköy yalnızca 2 sayı atabilirken skor 37-15’e geldi ve son çeyrekte 14 sayı yemesine rağmen maçı İstanbul Yıldızları 47-29 kazandı.

MEHMET EFECAN HIDIROĞLU

Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.