Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKALIN YENİDEN GİK’TE

Meral Akşener, tek aday olarak girdiği kurultayda yeniden İYİ Parti Genel Başkanı oldu. İYİ Parti’nin Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK), seçildi. Listede Edirne’den Mehmet Tolga Akalın yer aldı

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2023 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2023 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AKALIN YENİDEN GİK’TE

İyi Parti'nin 3. Olağan Kurultayı, dün yaptı. Kurultayda genel başkan seçiminin ardından delegeler de seçildi.  50 üyeden oluşan Genel İdare Kurulu (GİK) ile 11 üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulu'nu (MDK) belirlendi.

Önceki dönem İYİ Parti Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, GİK listesindeki yerini korudu.

Akalın seçimlerin ardından Genel Başkan Akşener’i kutlayarak, “Partimizin gerçekleştirdiği 3. Büyük Olağan Kurultayına  Türkiye'nin dört bir yanından katılarak bizlere güç ve omuz veren İyi Parti'nin cesur yürekli evlatlarına  hassaten teşekkürü bir borç biliyorum. Katılan delegelerimizin ittifakken buyurduğu irade ile yeniden seçilen Genel Başkanımız Sn Meral Akşener’i  ve Genel İdare Kurulumuza seçilen arkadaşlarımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Yüce Türk Milletinin refaha ulaşması adına vermiş olduğumuz mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğimizi bir kez daha Yüce Milletimize  arz ediyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.