Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeybek; “Altın Kemerin Ebedi Sahibi Olmak İstiyorum”

662’nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek, bu yıl da Kırkpınar’da altın kemer sahibi olmak istediğini belirterek; “Altın kemeri üst üste 3 defa alıp ebedi sahibi olarak tarihe geçmek istiyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 13:04
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Zeybek; “Altın Kemerin Ebedi Sahibi Olmak İstiyorum”

Edirne’de bu yıl 663’üncüsü düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Mimar Sinan Spor Salonu’na kayıt yaptıran 662’nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek, basın mensuplarına açıklama yaptı.

Zeybek, tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ndeki hedefini açıklarken; “Bu yıl düzenlenen 663’üncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılım sağladık. Hedefimiz altın kemeri almak ve Cumhuriyetimizin 101’inci yılında da Kırkpınar başpehlivanı olmak. Güzel bir kış dönemi geçirdik. Ustalarımla, arkadaşlarımla güzel çalıştık. Edirne’nin heyecanı, stresi farklı oluyor, diğer güreşlere benzemiyor. İnşallah bu yıl da başpehlivan olup, altın kemeri üst üste 3 defa alıp ebedi sahibi olarak tarihe geçmek istiyorum. Çok güzel bir kültür. İnşallah bu güzel kültürün elimizden geldiğince temsilcileri oluruz. Ata sporumuza sahip çıkan belediye başkanlarımıza, ağalarımıza, sponsorlarımıza, seyircilerimize, herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.