Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zamsız ek otobüs seferleri de doldu

Edirne’de bir otobüs firması yetkilisi Emircan Küçük, bayram öncesi zamsız otobüs bileti talebini karşılamak adına açtıkları ek seferlerin de dolduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 12:14
Kaynak: HİLAL PEKER
Zamsız ek otobüs seferleri de doldu

Bayram öncesinde seyahat talebinde gözle görülür bir artış yaşanıyor. Edirne'deki bir otobüs firması yetkilisi Emircan Küçük, bayram öncesi otobüs biletlerine olan talebin arttığını ve araçların doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığını ifade etti.

Bilet fiyatlarına zam yapmadıklarını ve özellikle şehir dışından gelen öğrencilerin evlerine dönüşleri ve 9 günlük bayram tatilini il dışında geçirmek isteyen vatandaşların yoğun talebi olduğunu söyleyen Küçük, talebi karşılamak adına ek seferler düzenleme çabası içinde olduklarını belirtti.

 “DÖNÜŞ YOĞUNLUĞU DA BEKLİYORUZ”

Küçük, tatil dönüşünde de yoğunluk beklediklerini belirterek; “Araçların doluluk oranı yüzde 100. Hatta ek seferler açıyoruz. Onlar da hemen doluyor. Şehir dışından gelen öğrenciler evlerine dönüyor.  9 günlük tatili il dışında değerlendirmek isteyen vatandaşlarımızın talebi oluyor. Dönüş yoğunluğu da bekliyoruz. Fiyatlara zam yapmadık. Şu an için zam söz konusu değil. İlerleyen dönemde mazot endeksli zam olabilir” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.