Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Zaferin Ruhu Masada” Turnuvası Sona Erdi

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve bir alışveriş merkezi işbirliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen “Zaferin Ruhu Masada” isimli ödüllü masa tenisi turnuvası sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 17:29
Kaynak: MERT ERİŞKİN
“Zaferin Ruhu Masada” Turnuvası Sona Erdi

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile bir alışveriş merkezinin işbirliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen “Zaferin Ruhu Masada” isimli masa tenisi turnuvası, büyük bir heyecanla tamamlandı.

Turnuvada başarılı olan sporcular, düzenlenen ödül töreninde madalyalarını alırken; alışveriş merkezinden hediye çekleriyle de ödüllendirildiler.

“AMACIMIZ ÇOCUKLARI SPORA YÖNLENDİRMEK”

Turnuva ile ilgili konuşan Edirne Masa Tenisi İl Temsilcisi Pakize Uz; “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı çok güzel bir organizasyonla kutladık. Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve alışveriş merkezinin ortaklaşa düzenlediği ve bizim de faaliyet raporumuzda bulunan bir organizasyondu. Amacımız; çocukları spora yönlendirmek, bu sporun her yerde ve her yaşta yapılacağını göstermek istedik. Buradan il müdürlüğümüze, alışveriş merkezine, emeği geçen hakemlerimize ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.