Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım Tekrar ASKF Başkanı Seçildi

ASFK Başkanlığına Muzaffer Yıldırım tekrar seçildi. Bugün yapılan 16’ncı olağan genel kurulda Yıldırım, rakibi Ayhan Dinç’ten 10 oy fazla aldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2024 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2024 18:37
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Yıldırım Tekrar ASKF Başkanı Seçildi

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) bugün 16’ncı genel kurulunu gerçekleştirdi. Seçime beyaz listeyle giren mevcut başkan Muzaffer Yıldırım, mavi listeyle yarışan Ayhan Dinç’e karşı yarışı 10 oy farkla kazandı.

Geçen hafta Cumartesi günü üçte iki çoğunluk sağlanamadığı için bu güne ertelenen ASKF olağan genel kurulu, bu hafta çoğunluk aranmaksızın toplandı. Divan başkanlığının seçilmesi sonrası saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurul, başkan adayları Muzaffer Yıldırım ve Ayhan Dinç’in konuşmalarıyla devam etti. Adayların konuşmalarının ardından seçime geçildi. Toplan 225 delegenin oy kullandığı seçimi beyaz listenin başkan adayı Muzaffer Yıldırım, oyların 117’sini alarak kazandı. Seçime mavi listeyle giren Ayhan Dinç ise kullanılan oyların 107’sini aldı. Bir oy geçersiz sayıldı.

Seçim sonu her iki aday el sıkışarak birbirini tebrik etti. Kazanan aday Yıldırım, sıcak bir yaz gününde centilmence bir yarış olduğunu belirterek, “İlçeler dahil merkezden, köylerden, kasabalardan gelen bütün delegelere çok teşekkür ediyorum. Bizi bu göreve layık gördüler, sağ olsunlar. Biz seçimi kazandık ama esas görevimiz bundan sonra başlıyor. Verdiğimiz sözleri tutmak için en kısa zamanda çalışmalara başlayacağız” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.