Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım Beyazıt’ta Mezuniyet Coşkusu

Edirne’nin köklü okullarından Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi, 2023-2024 döneminin sona ermesiyle mezuniyet töreni gerçekleştirildi. 12’nci sınıf öğrencileri 4 yıllık emeğin sonunda mezuniyet sevinci yaşadılar.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 20:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 20:30
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Yıldırım Beyazıt’ta Mezuniyet Coşkusu

Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi, 38’inci dönem mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Edirne’nin köklü okullarından olan lisede, 12’nci sınıf öğrencileri 4 yıllık emeğin ardından mezun olmanın sevincini yaşadılar.

Öğrenci ailelerinin de yoğun ilgi gösterdiği tören, okulun spor salonunda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. İstiklal marşının ardından konuşan Okul Müdürü Tolga Ersoy; dört yılın ardından öğrencileri yeni bir yaşama uğurladıklarını belirterek; “Bir yanımız buruk olsa da öğrencilerimizin okulumuzda aldıkları eğitim ve öğretimin, ileriki hayatlarında güçlü bir kılavuz olacağını bilmek bizleri son derece mutlu ediyor. Bizler, öğretmenlik görevlerimizin dışında anne, baba, abla ve ağabey gibi olmaya; önlerindeki uzun hayat yolunda başarılı, mutlu ve huzurlu olmalarını sağlayacak bilgiler, beceriler, alışkanlıklar kazandırmaya çalıştık. Öğrencilerine bir evlat şefkati ve hassasiyeti ile yaklaşan, onları eğiten, öğretmen arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sevgili gençler, herkesin hayatta bir hedefi olmalıdır. Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirleyiniz. Hedefe ulaşmada size yolunuzu, aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız gösterecektir. Önünüze belki bir sürü engel çıkacak, bocalayacak, zorlanacak, tökezleyecek fakat asla yılmayacaksınız. Başarılı olmak adına dikilecek, dik duracak, engelleri bir bir aşacak başarılı, mutlu ve özlemini çektiğiniz güzel bir yaşam süreceksiniz” dedi.

OKUL BİRİNCİSİ ALTINDAĞ

Okul Müdürü Ersoy’un konuşmasının ardından, okulda dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi. Okul birincisi olan 12-A sınıfından Gökçe Naz Altındağ, mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Daha sonra Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan müzik topluluğu, müzik dinletisi sundu. Müzik dinletisi ardından mezun olan tüm öğrenciler tek tek sahneye davet edilerek sınıf öğretmenleri tarafından verilen belgelerini aldılar. Törenin son bölümünde ise öğrenciler bahçeye çıkarak hepsi aynı anda okul renklerinden oluşan balonları havaya salarak kep attılar.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.