Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“YENİMAARET EDİRNE’NİN GÖZ BEBEĞİ OLACAK”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yeniimaret Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sohbet edip dertlerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2023 15:17
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
“YENİMAARET EDİRNE’NİN GÖZ BEBEĞİ OLACAK”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yeniimaret Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Gürkan, 2014 yılı yerel seçimlerinde Yeniimaret’lilere çöplük işini halledeceğinin sözünü verdiğini ve Edirne Katı Atık Düzenleme ve Bertaraf Tesisleri ile mahalleyi 60 yıllık dertten kurtardıklarını söyledi.

Yeniimaret Mahallesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları ile vatandaşları daha konforlu bir yaşama kavuşturmak için çalıştıklarını belirten Gürkan, “Altyapı ve üstyapı çalışmalarımız ile vatandaşlarımızı daha konforlu bir yaşama kavuşturabilmek için önemli bir adım attık.

İşte bu akşam yine bir aradayız. Yeniimaret mahallemize yapacağımız projeleri anlattık, hep birlikte yapabileceklerimizi konuştuk. 2014 yılında verdiğim söz gibi söz veriyorum; belediyecilik anlamında tüm sıkıntılarını çözdüğümüz mahallemiz turizmin de tarımın da Edirne’nin de göz bebeği olacak. Sana söz Yeniimaret” dedi.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.