Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YENİ YÖNETİM BASINA TANITILDI

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü olağanüstü seçim sonrası oluşan yeni yönetimini basına tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2023 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2023 16:19
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
YENİ YÖNETİM BASINA TANITILDI

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü olağanüstü genel kurul sonrası yeni oluşan yönetimi basına tanıtıldı.

Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tanışma toplantısına başkan Önder Akdağ ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Önder Akdağ, neredeyse her yıl maraton sonrası olağanüstü genel kurula gittiklerini, yaptıkları işlerin çok zor olduğunu bu işi yaparken de pes edenler olduğunu fakat yeni bir ruhla, yeni ekiple, yeni yönetim oluşturarak yollarına devam ettiklerini söyledi.

Akdağ “Nerdeyse her yıl olağan üstü genel kurulla, Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü yeni bir yönetim oluşturuyor. Çünkü zor bir iş yapıyoruz ve bu işi yaparken de yol kazaları gerçekleşiyor, pes edenler oluyor, bu yoldan dönenler oluyor. Doğal olarak her yıl yeniden yeni bir anlayışla, yeni bir ruhla, yeni bir ekiple organizasyonu gerçekleştirmek için yeni bir yönetim oluşturuyoruz. Buradaki arkadaşlarımız daha önceden bu işi deneyimlemiş ve daha çok gönüllülük esasıyla böyle bir işin parçası olmak, ülkemiz ve şehrimiz adına böyle bir organizasyonun parçası olmak adına aynı ruh ve duyguyla bir araya gelmiş bir ekipten oluşuyor” dedi.

Yönetim kuruluna Kırklareli’nden katılan, hardaliye üretimi yapan Hikmet Yıldırım, “Kırklareli Rumeli Hardaliyesi sahibiyim. Enerji açısından hardaliyenin piyasadaki enerji içeceklerinin iki katı olduğunu gösterdiğimizde, ‘Edirne maratonumuza içecek sponsoru olabilir misiniz? diye başlayan bir tanışıklıkla geçen yıl katılan sporcularımıza yaklaşık 2 bin civarında hardaliyemizi dağıttık ve içecek sponsorluğumuz oldu. Geçen yıl ve bu yıl gerçekleşen tanışıklık ve sponsorluk, bir davetle yönetim kuruluna dahil olmamla sonuçlandı. Seve seve bölgemiz ve ilimiz için, Trakya’mız için her türlü maddi manevi destek olmaya karar verdik” ifadelerini kullandı.

Birçok sivil toplum kuruluşunun bünyesinde görev aldığını söyleyen Burhan Kurt ise “Bu organizasyonlara yatkınlık olunca başkanın genel kurul teklifini reddetmedim” dedi

23 yıldır sermaye piyasalarında emek vermekte olan Oğuz Barış Erpençe “Verilen mücadeleyi görüp etkilendik ve destek olma ihtiyacı hissettim” şeklinde konuştu.

Gayrimenkul işiyle uğraştığını söyleyen Gözde Dağlar ise şöyle konuştu: “Önder Bey’le dernek bünyesinde tanıştık. Organizasyona katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize.”

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.