Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni yılda ehliyet fiyatları cep yakacak!

Ehliyet almayı düşünen vatandaşların bu süreci yeni yıla bırakmamaları gerektiği belirten Sürücü kursu sahibi Kürşad Şendal, yeni yılda ehliyete gelecek zam oranının ise merak konusu olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2023 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2023 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Yeni yılda ehliyet fiyatları cep yakacak!

2024 yılında ehliyette kurs, harç ve sınav bedelleri artıyor. Ehliyet almak isteyenler kurs ücreti ve harçlarla beraber bu yıl yaklaşık 15 bin lira öderken, gelecek yıl zamlarla beraber fiyat 20 bin lirayı geçeceği konuşuluyor. Edirne’deki bir sürücü kursunun sahibi Kürşad Şendal, ehliyet kurs ücretlerinin, Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlendiğini ve illere göre değişkenlik gösterebildiğini ifade etti. Vatandaşların yoğun talebiyle karşı karşıya olduklarını belirten Şendal, yeni yılda gelecek zamlardan etkilenmemeleri için ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyledi.

“OCAK KAYITLARIMIZ DOLDU, ŞUBAT AYI KAYITLARINI ALMAYA BAŞLADIK”

2024 Ocak ayı kayıtlarının dolduğunu ifade eden Şendal, “Bu ekonomik sıkıntılar içerisinde insanlar haliyle ceplerini düşünüyor. Ellerini çabuk tutmaya çalışıyorlar, gelecek zamdan etkilenmek istemiyorlar. Çok ciddi bir yoğunluk var. Aralık kayıtları doldu, Ocak kayıtları dolmak üzere Şubat ayının kayıtlarını alıyoruz. Erken davranan vatandaşlar zamdan haliyle etkilenmeyecek” dedi.

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.