Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yeni yıla yeni saçlarla”

Edirne’de kadın kuaför Gökay Özsoy, kuaförlerde yeni yıl yoğunluğunun olduğunu belirterek “Kadınlarımız yeni yıla yeni saçlarla girmek istiyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2023 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2023 17:43
Kaynak: MERT ERİŞKİN
“Yeni yıla yeni saçlarla”

Edirne’de kadın kuaförlük yapan Gökay Özsoy, yeni yıl öncesinde kadınların kendilerini iyi hissetmek ve yeni bir başlangıç yapmak adına kuaförlere daha fazla ilgi gösterdiğini ifade ederek, bu sürecin aynı zamanda kuaförler için yoğun ve keyifli bir dönem olduğunu sözlerine ekledi. Sarı, platin renklerin kadınların vazgeçilmezi haline geldiğini belirten Özsoy, aynı zamanda kış döneminde koyu renklere de yönelim olduğunu ifade etti.

“2023 KATLI KESİM YILIYDI”

2023’te katlı kesimin en çok tercih edilen modellerden olduğunu söyleyen Özsoy;”2023’te daha çok katlı kesimler, perçemler, kelebek kesim dediğimiz kesimler tercih edildi. Tabi bunlar yine yüz hatlarına göre, elmacık kemiği, çene kemiği, alın yapısı dikkate alınarak kesiliyor. Biri bir model görür başka birinin yüzü üzerinde. Bende bu saç kesimini istiyorum diyebilir ama yüz hatlarına uygun kesim gerekiyor. Yüz hatlarına uygun kesimi öneririz. Her fotoğrafta gördüğü saç modeli her kişiye de aynı olacak diye bir şey yok” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.