Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni sezon için Edirnespor’a hazırlanıyor

Edirnespor’un maçlarını oynadığı 25 Kasım Stadyumu’nun yıkılması gündemde. Stadın yıkılmasından sonra Edirnespor’un maçlarını oynayacağı Tuncaspor sahasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2023 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2023 15:28
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Yeni sezon için Edirnespor’a hazırlanıyor

Uzun yıllardır şehir merkezinde kaldığı için yıkılması gündemde olan 25 Kasım Stadyumu için Edirne Valisi Yunus Sezer’in talimatıyla park ve gezi alanı yapılması çalışmaları devam ediyor.

Stadyumun yıkılmasından sonra Edirnespor’un maçlarını oynayacağı açıklanan Tuncaspor sahasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Tuncaspor sahasında tadilat çalışmaları yapan yetkililerden alınan bilgiye göre, şu an sahanın zeminine yeni çimler yerleştiriliyor.

Çimlerin yerleştirilmesi sonrası tribün ve saha etrafına perde beton yapılması sonrası stadın hazır olacağı belirtildi. Bu işler yaklaşık bir ay süreceği ve 3 ay da çimlerin bakımlarının süreceği ifade edildi. Tuncaspor Stadyumu’nun hazır olmasından sonra Edirnespor’un önümüzdeki sezon maçlarını burada yapacağı ve 25 Kasım Stadyumu’nun yıkımına başlanacağı aktarıldı.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.