Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaz Sezonu Terziye Yaradı

Edirne’de terzi esnafı Ayşe Güney, yaz sezonunun açılmasıyla terzilerde hareketlilik olduğunu belirterek “Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte düğünlerin artması, terzilerin işlerini de olumlu yönde etkiledi” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 13:55
Kaynak: HİLAL PEKER
Yaz Sezonu Terziye Yaradı

Edirne’de terzi esnafı Ayşe Güney, yaz sezonunun açılmasıyla birlikte terzilerde gözle görülür bir hareketlilik yaşandığını belirtti. Güney, düğün sezonunun başlamasıyla işlerinin büyük ölçüde arttığını ifade ederek, yoğun çalışma temposundan memnun olduğunu söyledi. Güney, müşterilerin artan talepleri karşısında en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiklerini belirtti.

“DURGUNLUĞU YAZ SEZONUNDA TELAFİ EDİYORUZ”

Güney, yaz sezonunun terzi esnafı için önemli olduğuna dikkat çekerek; “Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte düğünlerin artması, terzilerin işlerini de olumlu yönde etkiledi. Biz de müşterilerimizin memnuniyeti için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yaz ayları bizim için adeta can suyu oluyor. Düğünler, nişanlar ve diğer özel etkinlikler terzi esnafının en yoğun dönemlerini oluşturuyor. Bu dönemde aldığımız siparişler, yılın diğer aylarındaki durgunluğu telafi ediyor” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.