Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yarı Dönem Paydaşlar Toplantısı gerçekleştirildi

Lüleburgaz’da Yetkin Gençlerin İş Gücüne Katılımı Projesi kapsamında, Yarı Dönem Paydaşlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
Yarı Dönem Paydaşlar Toplantısı gerçekleştirildi

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Yetkin Gençlerin İş Gücüne Katılımı Projesi kapsamında, projenin operasyon faydalanıcısı Lüleburgaz İŞKUR Hizmet Merkezi ev sahipliğinde, 30 Ocak 2024 Salı günü 14.00-16.30 saatleri arasında Yarı Dönem Paydaşlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Yarı Dönem Paydaşlar Toplantısı’nda, projenin paydaşları ile bir araya gelirken; projenin mevcut durumu ve ilerleme durumu hakkında bilgiler sunuldu. Toplantı, Lüleburgaz İŞKUR Hizmet Merkezi’nin de yer aldığı Hükümet Konağı’ndaki MEB Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda sunum, proje lideri Beril Günay tarafından gerçekleştirilirken; eğitim faaliyetlerinin mevcut durumu, vizyon planı ve ortak stratejiler, gündemi oluşturdu. Projenin hedeflenen faaliyetlerine yönelik ara dönem gerçekleşme verileri paylaşıldı. Kısa ve uzun dönemdeki amaçlardan söz edilerek paydaşların üzerine düşen görevler ve bu görevleri birlikte nasıl gerçekleştirebileceği tartışıldı. ‘Yetkin Gençlerin İş Gücüne Katılımı Projesi’nde uygulanan modelin (eğitimler + mentorluk) sürdürülebilirliği için neler yapılabilir? NEET gençlerin istihdama dahil edilmesi için başka hangi iş birlikleri geliştirilebilir? Hangi kurum/kuruluşlar yer almalıdır?’ gibi soruların cevapları bulunmaya çalışıldı.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından toplantıyla ilgili yapılan açıklamada; “Katılımları ve değerli katkıları için projenin operasyonel faydalanıcısı İŞKUR Lüleburgaz Hizmet Merkezi Müdürü Ali Atasever, İş ve Meslek Danışmanları Derya Karabayır, Hicran Akyol ve Ercan Tuna’ya, Projenin iştirakçisi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Hocalarımız Doç. Dr. İffet Kesimli ve Dr. Öğretim Üyesi Bahar Doğramacı Yalçın'a, projenin iştirakçisi Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri A.Ş.’ye, Lüleburgaz Belediyesi Proje Ekibi'ne çok teşekkür ederiz” sözlerine yer verildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.