Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAPILANDIRMADAN YARARLANMA İÇİN SON TARİH 31 AĞUSTOS

Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı, 7440 Sayılı Yapılandırma Kanununun sağladığı imkanlardan yararlanmak için başvurulabilecek son tarihi ve yararlanma şartlarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2023 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2023 14:57
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
YAPILANDIRMADAN YARARLANMA İÇİN SON TARİH 31 AĞUSTOS

Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı, 7440 Sayılı Yapılandırma Kanununun sağladığı imkanlardan yararlanmak için son tarihin 31 ağustos 2023 olduğunu açıkladı.

7440 Sayılı Kanun kapsamında peşin veya taksitli ödeme seçeneğinin tercih edilmesi ve ödenmesi gereken tutarların (peşin, birinci ve/veya ikinci taksit tutarları) süresinde ödenmemesi veya eksik ödenmesi halinde; hesaplanan tutarların tamamının 31.08.2023 tarihine kadar geçen süre için hesaplanacak geç ödeme zammı ile birlikte ödenmesi şartıyla katsayı uygulanmaksızın Kanun hükümlerinden yararlanılacaktır. Ancak, peşin ödeme indiriminden yararlanılamayacaktır.

Ayrıca, taksitli ödeme seçeneğinin tercih edilerek ödeme süresi içinde ilk iki taksitinin ödenmiş olması durumunda; kalan taksitlerin tamamının 31.08.2023 tarihine kadar (bu tarih dahil) ödenmesi halinde katsayı uygulanmaksızın Kanun hükümlerinden yararlanılacaktır. Ancak, peşin ödeme indiriminden yararlanılamayacaktır.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.