Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yağmur Engel Olamadı: ADD ve ÇYDD’den 19 Mayıs Töreni

ADD Edirne Şubesi ile ÇYDD Edirne Şubesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk anıtında tören düzenledi. Yağmur yağışının şiddetini artırdığı törende katılımcılar şemsiye ile önlem alırken; 19 Mayıs coşkusu yağmura rağmen yaşatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2024 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2024 12:33
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Yağmur Engel Olamadı: ADD ve ÇYDD’den 19 Mayıs Töreni

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Edirne Şubesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Edirne Şubesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında tören düzenledi.

Atatürk anıtında düzenlenen törene; Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, ADD Edirne Şubesi Başkanı Celil Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, ÇYDD Edirne Şubesi Başkanı Ayten Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri ile derneklerin üyeleri katıldı.

ADD Şube Başkanı Özcan ve ÇYDD Şube Başkanı Durmuş’un Atatürk anıtına çelenk sunması ile başlayan törende, Edirne Belediye Bandosu eşliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunan katılımcılar, İstiklal Marşı’nı okudu.

YAĞMUR YAĞIŞI ENGEL OLAMADI

Tören sırasında yağmur yağışı şiddetini artırırken, bazı katılımcılar şemsiyeleri ile önlem aldı. Yağmur yağışına rağmen tören gerçekleştirilirken, törenin sonunda günün anlam ve önemi için katılımcılar, Atatürk anıtında fotoğraf çektirdi. Fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.