Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAĞIŞ PAZARI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Edirne’de her hafta kurulan Cumartesi Pazarı’nda öğlenden sonra başlayan yağış esnaf ve vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2023 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2023 15:56
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
YAĞIŞ PAZARI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Edirne’de öğenden sonra başlayan pazaryerinde alışveriş yapan vatandaşlar ve ürünlerini satmaya çalışan esnaflar zor anlar yaşadı.

Ürünlerini korumak isteyen esnaf kendi çözüm yollarını üretmeye başladı. Bazı esnaflar naylon branda ile ürünlerini korumaya çalışırken bazı esnaflar ise tartılarının yağmurdan zarar görmesini engellemek için üzerini poşetle örttü. Zaman zaman uçan şemsiyeler ise esnafı zorladı. Şemsiyeleri ile çadırların arasında yürümekte güçlük çeken vatandaşlar ise çadır üzerinde biriken sulardan şemsiyeleri ile korundu. Şemsiyesi olmayan vatandaşlar ise çadırda biriken sudan nasibini aldı.

“PAZARYERİNİN BİR AN ÖNCE YAPILMASINI İSTİYORUZ”

Esnafların zor durumda kaldığını belirten pazar esnafı Fehmi Doğan “Cumartesi Pazarı’mız bugün yağışlı, yağıştan dolayı işlerimiz biraz zayıf. Bizim barakamız var, biz baraka yaptırdık kendi imkanlarımızla ama yaptırmayan, çadır kuran bazı esnaflarımız var. Onlar biraz daha zor durumda kalıyor. Mallarını korumak zorunda kalıyorlar. Bir an önce tadilatta olan pazaryerimizin yapılmasını istiyoruz. Yetkililerden bir an önce bir çözüm bekliyoruz” dedi.

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.