Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vize’de Halk Oyunları Kursu Açılıyor

Kırklareli’nin Vize ilçe Belediyesi tarafından Halk Oyunları Kursu açılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
Vize’de Halk Oyunları Kursu Açılıyor

Vize Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

“7'den 70'e herkesi geleneksel halk oyunlarımızın coşkusunu birlikte yaşamak ve öğrenmek için kurslarımıza davet ediyoruz.

Talepler doğrultusunda çeşitli yörelere ait açılması planlanan kurslarda anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin kategorilerinde katılmak isteyenler Belediyemiz Halkla İlişkiler Birimine başvuruda bulunabilirler.

Belediye Başkanımız Ercan Özalp; “Vizemizin ve ülkemizin kültürel değerlerini yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak için spordan sanata birçok alanda kurslarımızı gerçekleştiriyoruz. Folklorik değerlerimizi öğretmek ve sevdirmek için açtığımız kursumuza değerli halkımızın katılımlarını bekliyoruz. Halkoyunları kurslarımıza katılım sağlayan herkese ve kurslarda eğitimleri verecek öğretmenlerimize başarılar diliyor, verimli bir dönem geçirmelerini diliyorum. Vize Belediyesi olarak tüm çabamız; siz değerli halkımız, çocuklarımız ve gençlerimiz için.” dedi.

Çeşitli kategorilerde yapılacak halkoyunları kurslarının gün ve saatleri katılımcıların yaş gruplarına ve kurs kategorisine göre belirlenecektir.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.