Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatan Partisi ilçe başkanlığı açılışı yapıldı

Vatan Partisi Saray İlçe Başkanlığı’nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2024 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2024 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
Vatan Partisi ilçe başkanlığı açılışı yapıldı

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde parti örgütlenmesini tamamlayan Vatan Partisi, parti ilçe başkanlığının açılışını yaptı.

Açılış törenine; Vatan Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hayri Çaktı, Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan, Vatan Partisi Saray İlçe Başkanı Olcay Baltacı, Vatan Partisi Saray Belediye Başkan adayı Aynur Tutkun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ertuğrul Orta ile vatandaşlar katıldılar.

Türk Sanat Müziği sanatçısı Sami Aksu da açılışa destek vererek bir konuşma yaptı. Cumhur İttifakı’nın Saray Belediye Meclisi Üyeliği birinci sıra adayı Sami Aksu, Saray’da yapılacak çok işler olduğunu belirterek, rantçı değil halkçı bir anlayışla çalışacaklarını belirtti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreni konuşmalarla devam etti. Konuşmacılar, Üretim Devrimi Programı’nın Türkiye’de uygulamasının tüm yerel yönetimlerde yaşama geçirileceği, Vatan Partisi’nin tüm kadrolarıyla göreve hazır olduğu, yerel yönetimlerde adam kayırmaca ve torpil gibi kavramların olmayacağı vurguladı. Saray’da kapatılan ilkokulların yaşama geçirileceğini vurgulayan Belediye Başkan adayı Aynur Tutkun da Saray’ın işçi ağırlıklı bir nüfusu olduğunu belirterek, kreş ve yuva yapımına öncelik verileceğini, işçilerle ve gençlerle çözüm üreteceklerini belirtti.

Vatan Partisi’ne katılan yeni üyelere parti rozeti takılmasının ardından açılış töreni son buldu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.