Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Soytürk'ten Mevlid Kandili Mesajı

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Mevlid Kandili sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
Vali Soytürk'ten Mevlid Kandili Mesajı

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Soytürk, Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa huzur getirmesini temenni ederken; Tekirdağlı vatandaşların ve tüm İslâm Âleminin Mevlid Kandili’ni kutladı.

Soytürk, mesajında şunları söyledi;

“Kandiller gönüllerimizi aydınlatan, huzurumuzu artıran müstesna gecelerdir. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili de bu müstesna gecelerden biridir.

Bu kutlu gecede insanlığa gönderilen Peygamber Efendimizin dünyayı teşriflerini kutlarken, aynı zamanda onun örnek şahsiyetini ve güzel ahlâkını tanımak, getirdiği evrensel çağrıyı anlamak için bir fırsat olarak görüyoruz.

Son peygamberimiz Hz. Muhammed, iyiliğin, huzurun ve adaletin müjdecisidir. Bütün insanlık için bir yol gösterici bir rehber ve öğretmendir. İnsan olarak, lider olarak, baba olarak, arkadaş olarak, tüccar olarak, eş olarak tüm insanlığa örnek olmuştur. Onun hayatı ve hadisleri tüm insanlığın yolunu aydınlatmıştır.

Bu vesileyle, Mevlid Kandilimizin bütün insanlığa huzur getirmesini, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasına, kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını diliyor; Tekirdağlı vatandaşlarımızın ve tüm İslâm Âleminin Mevlid Kandili’ni kutluyorum.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.