Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VALİ SEZER VE EŞİ KORUYUCU AİLELER İLE BİR ARAYA GELDİ

-Edirne Valisi Yunus Sezer ve eşi Canan Sezer, kentteki koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2023 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2023 14:26
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
VALİ SEZER VE EŞİ KORUYUCU AİLELER İLE BİR ARAYA GELDİ

Edirne Valisi Yunus Sezer, eşi Canan Sezer ile birlikte düzenlenen kahvaltıda Edirne’deki koruyucu aileler ile bir araya geldi.

Çocukların gönüllerince eğlendiği, oyunlar oynadığı etkinlikte Vali Sezer ve eşi, çocuklar ve koruyucu aileler ile yakından ilgilendi. Etkinlikte yaptığı konuşmada koruyucu ailelere minnettar olduklarını ifade eden Vali Sezer; “İnsanoğlu hayatta her şeyi paylaşıyor. Çünkü hayat paylaşmak üzerine var olmuş. Paylaştıkça her şey daha da güzel oluyor. Paylaşılacak en güzel duygu da sevgi ve merhamet. Bunlar çok güzel duygular. Ben hepinizi teker teker tebrik ediyorum. İyi ki varsınız. Allah sayılarınızı arttırsın. Bu evlatlar bu memleketin, bizim çocuklarımız, bizim evlatlarımız. Onların hayata tutunmaları, hayat basamaklarını başarıyla çıkmaları, sizlerin onlara destek olmasına bağlı, bundan daha güzel bir duygu olamaz” dedi.

Kahvaltı sonrası çocuklar, çuval yarışı, yüz boyama, halat çekme oyunları oynandı. Vali Sezer ve eşi de çocukların oyunlarına eşlik ederek, doyasıya eğlendiği anlara ortak oldular.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.