Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Sezer, Polis ve Askerlerle Bayramlaştı

Edirne Valisi Yunus Sezer, asker ve polislerle bayramlaştı. Meriç Askeri Gazinosu’nda askerlerle bayramlaşma programına katılan Vali Sezer, Meriç Polis Tesisleri’nde emniyet yetkilileriyle bir araya gelerek bayramlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 13:47
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Vali Sezer, Polis ve Askerlerle Bayramlaştı

Kurban Bayramı arifesinde Edirne Valisi Yunus Sezer asker ve polislerle bayramlaştı.

Önce Askeri Meriç Gazinosu’nda askerlerle bir araya gelen Sezer, burada bayramlaşma programına katıldı. Garnizon Komutanı Tuğ. Berat Acar tarafından karşılanan Sezer, diğer askeri yetkililerle de bayramlaşarak buradan Meriç Polis Tesislerine geçti. Burada İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun tarafından karşılandı ve tek tek tüm polislerle selamlaşarak bayramlarını tebrik etti. Burada emniyet yetkililerine hitaben konuşan Edirne Valisi Yunus Sezer; “Bütün emniyet teşkilatının bütün polis arkadaşlarımızın bayramını tebrik ediyoruz. Edirne'de de hem sınırda hem bizim hudut kapılarımızda hem de şehir içlerinde arkadaşlarımız bayram müddetince çalışmalarını devam ettirecekler.  Bizim önemli bir tedbir almamız gereken konu trafik. Bütün arkadaşlarımız neredeyse bu bayramda trafikçi oldular. Yani sadece trafik polislerimiz değil diğer birimlerdeki arkadaşlarımız da trafiğe görevlendirildi. Ekiplerimiz sahada olacaklar. İnşallah kazasız belasız ağız tadıyla bir bayram yaşarız. Deniz tarafı yoğun, bayramın 2’nci günü belki Edirne tarafında büyük bir yoğunluk olacaktır. Eğer Ramazan Bayramı gibi olursa tedbirlerimizi artırarak devam edeceğiz. Sizlerin ailelerinizin bayramını tebrik ediyoruz. Selamlarımızı iletin. Hepsine şükranlarımızı iletiyoruz. Emniyet birimleri, güvenlik birimleri fedakar birimler. Çoğunuz eminim bayramda meslek hayatınız boyunca birkaç defa bir elin parmakları kadar bayramı ailenizle beraber geçirmişsinizdir. Bu büyük bir fedakarlık. Milletimiz adına sizlere de ailelerinize de şükranlarımızı iletiyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Bugün de garnizon komutanımız, belediye başkanımız, milletvekilimiz hep beraber böyle bir bayramlaşmaya çıkıyoruz. Bizim bayramımız da birbirimizle yaptığımız bayram. Yani biz de ailelerimizi çoğumuz görmüyoruz. Yıllardır görmüyoruz. Ama bizler büyük bir ailenin fertleriyiz, parçasıyız. Asıl görevimiz de bizim milletimize hizmet etmek. Milletimiz yapmış olduğumuz hizmetten memnunsa bizim bayramımız, asıl bayramımız o zaman. Herkesi güvenlik içerisinde, ağız tadıyla bayramlarını yaptıralım. Bizim bayramımız en güzel bayramımız o zaman olacaktır. Ben tekrar hepinize hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Vali Sezer’in bayramlaşma programına, Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Garnizon Komutanı Berat Acar, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Emniyet Müdürü Onur Karaburun, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hacı Ali Büber de katıldı.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.