Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Sezer’in Bayramlaşma Turu

Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Muharip Gaziler Derneği’ne bayram ziyareti düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 15:44
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Vali Sezer’in Bayramlaşma Turu

Edirne Valisi Yunus Sezer, arife günü Edirne’deki resmi kurum ve kuruluşlar ile bazı sivil toplum kuruluşlarına bayramlaşma ziyareti düzenledi.

Vali Sezer’in bayramlaşma ziyaretlerindeki duraklarından birisi de Edirne Muharip Gaziler Derneği’ydi.

Ziyaret sırasında Sezer’e Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne Garnizon Komutanı Tuğ. Gen. Berat Acar, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Edirne İl Jandarma Komutanı J Albay Hacı Ali Büber, Edirne Baro Başkanı Av. Gökhan Karakoç da eşlik etti. Sezer, Edirne Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet İsmailoğlu’nun şahsında tüm gazilerin bayramını kutladı.

Sezer ve beraberindekiler daha sonra Edirne İl Jandarma Alay Komutanlığı, Edirne Huzurevi ile Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk sitesini ziyaret ederek bayramlaştı.

Huzurevinde kalan bir kadın Vali Sezer’e oğlu ile görüşemediğinden yakınıp yardım istedi. Sezer yetkililere, kadının oğlu ile görüşebilmesi konusunda yardımcı olmaları talimatını verdi.

"EMANETİ GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ"

Sezer’in daha sonraki durağı Edirne Şehit Aileleri Derneği oldu. Şehit Aileleriyle bir araya gelerek bayramlaşan Sezer, "Sizlere hayırlı bayramlar diliyorum. Bu milletin üzerinden, devletin üzerinden dualarını esirgemeyin. Bu devlet, bu millet sizin dualarınızla ayakta duruyor. Şehit ailelerinin dualarının karşılıksız kalmayacağını inanıyorum. Çok güzel evlatlar yetiştirdiniz ama onlar şehit oldular. İnşallah aldığımız bu emanet ile güzel ülkemizi daha iyi bir duruma getirerek gelecek nesile aktarmak istiyoruz" dedi. 
 

Sezer ve yanındaki heyet daha sonra Edirne Belediye Başkanlığı İtfaiye Müdürlüğü, AFAD ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi personellerini ve 9. Hudut Tugay Komutanlığında da askerlerle bayramlaştı.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.