Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Sezer’den şehidin okuluna anlamlı ziyaret

Edirne Valisi Yunus Sezer, Şehit Efkan Yıldırım Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette Vali Sezer’e, şehidin babası Necdet Yıldırım eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2023 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2023 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
Vali Sezer’den şehidin okuluna anlamlı ziyaret

Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne’deki Şehit Efkan Yıldırım Ortaokulunu, okulun adını taşıyan şehit Efkan Yıldırım’ın babası Necdet Yıldırım ile birlikte ziyaret etti. Vali Sezer ziyaret sırasında okulun öğrencileriyle de bir araya geldi.

Ziyaretle ilgili olarak Edirne Valiliği, Vali Sezer’in görüşlerini paylaştı. Sezer açıklamasında “Hedefimiz çocuklarımızın gelişimini akademik, sportif, kültürel olarak her alanda desteklemek. Bu kapsamda bugün gerçekleştirdiğimiz, Şehit Efkan Yıldırım Ortaokulu ziyaretimizde çok özel bir misafirimiz bizlere eşlik etti. Vatan uğruna şehit verdiği oğlunun adını taşıyan okulumuzu, şehit babası Necdet amcamız ile birlikte ziyaret ettik, pırıl pırıl evlatlarımız ile bir araya geldik. Sohbet ettik, onları dinledik, gözlerindeki sevince, heyecana şahitlik ettik. Bugün bizlere eşlik eden Necdet Amcamıza çok teşekkür ediyor, bu vesileyle şehidimize yüce Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.