Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üretici kadınlardan el emeği yeni yıl hediyelikleri

Havsa Üretici Kadınlar, Havsa’da gerçekleşecek Yeni Yıl Alışveriş Günleri için birbirinden güzel hediyelikler yaparak satışa sunmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2023 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2023 15:05
Kaynak: ERGİN SÖZER
Üretici kadınlardan el emeği yeni yıl hediyelikleri

Edirne’nin Havsa ilçesinde Üretici Kadınlar, Havsa Halk Eğitim Merkezi El sanatları Öğretmeni Hümeyra Erçin eşliğinde Yeni Yıl Alışveriş Günleri için birbirinden güzel hediyelik eşyalar yapıyor. Hediyelikler 28 Aralık Perşembe ve 29 Aralık Cuma günü Havsa Belediye Binası önünde satışa sunulacak.

Üretici Kadınlardan Sevil Akbaş, Hümeyra Erçin eşliğinde çeşit çeşit hediyelikler yaptıklarını ve keyifli vakit geçirdiklerini söyledi. Havsa ilçesinin bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğunu belirten Akbaş, üretici kadınlar olarak özverili çalışmalarıyla yeni yılın sevgi ve bereket dolu atmosferine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

“HAVSA BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE SATIŞA SUNACAĞIZ”

Akbaş, hazırlıkların bittiğini ve satışı beklediklerini belirterek: “Üretici kadınlar olarak Hümeyra Erçin hocamız eşliğinde Yeni Yıl Alışveriş Günleri için hediyelik eşyalar hazırlıyoruz. Kapı süsleri, beşikler, çantalar, duvar süsleri ve daha birçok şey yapıyoruz. Bu ürünlerimizi bu hafta içerisinde Perşembe ve Cuma günleri Havsa Belediyesi önünde satışa çıkaracağız. Ekstra olarak Cumartesi günü de pazarda da satışa çıkaracağız. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Üretici kadınlar olarak böyle bir etkinliğe dahil olduğumuz için de mutluluk duyuyoruz” dedi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.