Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umurbey Yeniden Özgünden Dedi

Edirne’de bugün gerçekleştirilen Umurbey Mahalle Muhtarlığı seçimini, mevcut muhtar Turhan Özgünden kazandı. Özgünden, 6 sandıkta toplam 326 oy alırken; seçimin sonucundan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 17:55
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Umurbey Yeniden Özgünden Dedi

Edirne’de bugün gerçekleştirilen Umurbey Mahalle Muhtarlığı seçiminin sonucu belli oldu.

Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurulan 6 sandıkta seçmenler oy kullanırken; 4 muhtar adayı yarıştığı seçimde oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi.

Oy verme işleminin sona ermesinin ardından sandık kurulları oy sayımına başladı. 6 sandıkta gerçekleştirilecek oy sayımının ardından Umurbey Mahalle Muhtarlığı'ne yeniden Turhan Özgünden seçildi. Özgünden, 326 seçmenin oyunu alırken; en yakın rakibi Okan Körüklü 120 oy aldı. Seçimde adaylardan Hasan Çilingir 95, Ergun Üzümkoparan 34 oy aldı.

“MAHALLEMİZİN TAKDİRİDİR”

Seçimleri kazanan mevcut mahalle muhtarı Özgünden, çok mutlu olduğunu belirterek; “Önceki seçimde de kazanmıştık ama sorunlar çıktı. Bu seçimde de azalarımla, eşimle, oğlumla seçime iyi hazırlandık. Bu sonuç mahallemizin bir takdiridir. Bizim bir dönem daha çalışmamızı istediler. Biz de onlara layık olmaya çalışacağız. Katılım, bir önceki seçime göre neredeyse yarı yarıya oldu. Bunu bekliyorduk aslında. Havanın sıcaklığı, insanların buraya gelme sıkıntı yaşamasından dolayı oldu. Daha önceki seçime yaşlılar da gelmişti. Ama beni sevenler geldi” dedi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.