Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulus Pazarı’nda Kışlık Ürünler Tezgahlarda

Edirne’de Cuma günleri kurulan Ulus Pazarı’nda tezgahların çoğunluğu kışlık ürünlerden oluşmaya başladı. Kış sezonunun gelmesi, pazara ilgiyi arttırdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 15:29
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Ulus Pazarı’nda Kışlık Ürünler Tezgahlarda

Edirne’de Cuma günleri kurulan Ulus Pazarı’nda yazlık ürünler tezgahlardan kalkarken yazlıkların yerini kışlık ürünler almaya başladı.

Kış sezonunun gelmesiyle tezgahlarda mont ve kazaklardaki artış dikkat çekti. Kışlık ürünlerin fiyatlarının pazarda oldukça uygun olduğunu belirten Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Barış Atkoşan; “Fiyatlar, olabildiğince uygun tutulmaya çalışılıyor. Fakat artık esnafın masrafı da geçmiş dönemlerdeki gibi değil. Yine Edirne Ulus Pazarı, en iyi ürünleri en uygun fiyatlara müşterilerimizin bulacağı yer. Özellikle Bulgarların pazara ilgisi oldukça yoğun, bu artarak da devam ediyor. Tabii ki Edirneli müşterilerimizin de pazara olan ilgileri memnuniyet verici. Bu da ürün çeşitliliğinin mümkün olduğunca bol olmasından kaynaklı. Esnafımız da fiyatları mümkün olduğu kadar uygun tutmaya çalışıyor. Bunun yanında ülkenin de bir gerçeği var. Geçekten maliyetler eskisi gibi değil, daha fazla artmış durumda. Fakat yine de pazarımız fiyat noktasında daha uygun” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.