Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulus Pazarı’na ilgi, her geçen hafta artıyor

Edirne’de her Cuma kurulan Ulus Pazarı’na ilgi, havaların ısınmasıyla artarak devam ediyor. Mağazalara göre fiyatların daha uygun olması, hem Bulgar hem de Edirneli vatandaşların pazarı tercih etmesine sebep oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 16:08
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Ulus Pazarı’na ilgi, her geçen hafta artıyor

Havaların ısınmaya başlamasıyla, yazlık kıyafet ihtiyacı duyan vatandaşların ve Bulgar turistlerin tercihi genellikle Ulus Pazarı oluyor.

Tezgahların yazlık ürünlere dönmesiyle Ulus Pazarı’na olan ilgi her geçen hafta artarak devam ediyor. Bugün yine kalabalık günlerinden birini yaşayan pazarda, özellikle tişörtlerin olduğu bazı tezgahlarda yığılmalar görüldü. Yığılmaların görüldüğü tezgahlarda tişörtlerin 100 lira ile 200 lira arasında olduğu göze çarptı.

Geçtiğimiz haftalara göre bugün pazarın oldukça kalabalık olduğunu ve bu yoğunluğun önümüzdeki haftalarda artarak devam etmesini ümit ettiklerini söyleyen Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Barış Atkoşan; “Havaların ısınmasıyla birlikte artık yazlık giysi, kıyafet, ayakkabı ihtiyaçlarının alışverişe yansımasını bekliyoruz. Hem Bulgar hem de yerli müşterilerimizin pazara olan ilgisinden oldukça memnunuz. 20 yıldan bu yana en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara müşteriyle buluşturmak adına buradayız. 2004 yılından bu yana Edirne’ye hizmet ediyoruz. İlk zamanlarda Bulgar turistler pazarı bilmiyorlardı, zaman içerisinde onlar da öğrendiler ama özellikle Edirne halkına teşekkür etmek istiyorum. Edirneli hanımlar, pazarı ilk açtığımız günden bu yana ilgilerini yoğun bir şekilde sürdürüyorlar. Alışveriş noktasında birinci tercihlerini pazarımızdan yana kullanıyorlar. Tezgahlarımız şu anda tamamen yazlık ürünlere dönmüş durumda. Esnafımız fiyatlarını en uygun noktada tutuyorlar. Ulus Pazarı şu anda yaz sezonuna tamamen hazır durumda” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK  

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.